Ervaringen

Lees hier over de Environ ervaring van klanten van Elysah.nl de Environ Webshop.
Onderstaande klantervaringen zijn ingestuurd naar ons, of in de praktijk gedeeld.

Wil je zelf je ervaring delen met Environ, neem dan contact met ons op!

Ook voor een online consult, of advies voor het bestellen van Environ producten kun je ons benaderen.

Geen titel

juni 6, 2024

Nog nooit een slechte ervaring gehad met Environ. Met het advies van Elysah een duidelijk plan gemaakt voor mijn huidtype en nog nooit zo tevreden geweest over een product als environ. Mijn acne is gewoon weg!

Samantha B.

Gewoon goed

mei 27, 2024

Fijne webwinkel voor Environ en Loveli.

Debora

Niets werkt beter

mei 9, 2024

Gebruik nu ruim 2 jaar de producten van Environ en niets werkt er beter. Maak me nooit druk om voorraad want altijd de volgende dag in huis. Bedankt Elysah.

Linda vd Berg

Snel en goed advies

april 30, 2024

Advies ingewonnen omdat ik wilde starten met de producten van Environ. Nooit verwacht dat ik zo goed geholpen zou worden door Elysah.nl met haar intake gesprek. Gebruik de producten nu 3 weken en zeer tevreden!

Edith v. Esdoorn

Favoriet voor al mijn skincare

april 5, 2024

De Environ webshop van Elysah.nl is mijn ultieme favoriet voor al mijn skincare benodigdheden. Hun snelle levering en ruime voorraad zijn echt een pluspunt. Het gemak waarmee ik mijn favoriete producten kan bestellen en de volgende dag al in huis heb, is geweldig. Environ’s producten zijn simpelweg fantastisch en ik kan me geen beter alternatief voorstellen.

Emmely Zijsveld

Ik merk zoveel verschil

februari 26, 2024

Omdat ik een onrustige huid had, heb ik advies gevraagd bij Elysah. Ik ben toen begonnen met de oranje lijn van Environ en sindsdien is mijn huid veel rustiger. Ik zou niet gauw meer een ander product willen gebruiken. Ik merk zoveel verschil.

Mijn favoriete product blijft toch wel de vita peptide Eye Gel. Die zorgt ervoor dat mijn donkere kringen onder mijn ogen snel verdwijnen. Top! Meestal haal ik mijn producten in voren maar in nood bestel ik via de webshop en zijn de producten super snel geleverd!

Ilse de W.

Afbeeldingen van onze environ klanten

environ producten bij elkaar
environ producten-ervaring delen
verschillende environ producten
mijn ervaring met environ in 2024
Hoe environ gebruiken uit webshop elysah
Ervaring environ van elysah.nl