Environ producten

De filosofie achter de producten van Environ

Dr. Des Fernandes is de man achter Environ en behoort tot de top 5 van de beste plastisch chirurgen ter wereld.
In de jaren ’80 was hij een pionier in het gebruik van vitamine A in voldoende hoge concentraties om de kwaliteit van de huid zichtbaar te verbeteren. Hiermee plaatste hij de Environ producten aan de top van de huid verbetering! Hij raakte erg geïnteresseerd in de huid én de fysiologie van huidkanker na het overlijden van twee jonge patiënten door melanomen.

Door heel wat onderzoeken ontdekte hij dat vitamine A belangrijk was in het behoud van een mooie, gezonde huid en was hij vastberaden om hier een programma van huidverzorgingsproducten voor te ontwikkelen.
Doordat onze huid dagelijks blootgesteld wordt aan vrije radicalen van onder andere UV-straling, stress, slechte voeding/medicatie en luchtvervuiling, verliest de huid vitamines.

De kans is groot dat er een huidbeschadiging optreedt waardoor huidproblemen en vroegtijdige huidverouderingen ontstaan. De filosofie van de producten van Environ is dan ook het gezond maken/houden van de huid door het chronisch tekort aan vitamines en antioxidanten dagelijks aan te vullen en de celfuncties van de huid te normaliseren en te activeren. Met Environ bereiken we een gezonde huid door de oorzaken van de huidcondities of huidproblemen aan te pakken en niet slechts de symptomen. Vitamine A is hier essentieel voor.

De belangrijkste ingrediënten van Environ producten
Environ heeft zich gespecialiseerd in opname technieken zodat de ingrediënten dieper in de huid komen.
De belangrijkste ingrediënten in de producten zijn:
• Vitamine A; beschermt en herstelt het DNA in de huidcellen en normaliseert de huidfuncties
• Vitamine C: krachtig antioxidant dat de huid beschermt tegen beschadigingen door UV-straling
• Vitamine E: biedt bescherming en werkt helend
• Vitamine B3: helpt de huid te egaliseren, bevordert de hydratatie en de celvernieuwing
• Pro-vitamine B5: zeer hydraterend en kalmerend
• Vitamine B12: bevordert de energie van de huid
• Flavoïden (plantaardige antioxidanten): bieden bescherming aan de huid
• Peptiden: zorgen voor aanmaak van collageen en elastine in de huid
• Alpha en Beta Hydroxy zuren: bevorderen de opname van vitaminen en bestrijden de huidveroudering door de huid actief te houden.

Swiss Label
De serums van de Youth EssentiA en Skin EssentiA lijnen zijn geaccrediteerd door het Swiss Vitamin Institute. Dit onafhankelijk laboratorium controleert of de geteste producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten. Dit garandeert de actieve werkzaamheid zoals gespecificeerd door Environ. Hierdoor is de consument zeker van een kwalitatief hoogwaardig product met de genoemde doseringen actieve vitaminen, dat de belofte van concrete resultaten kan waarmaken. De producten worden jaarlijks getest om dit prestigieuze certificaat van goedkeuring te verkrijgen en te verzekeren dat de hoogste normen worden gehandhaafd.

environ online kopen