3D Synerge Filler Creme

De nieuwste innovatie van Environ

Dit is de nieuwste innovatie van Environ op het gebied van huidverzorging. 3D Synerge Filler Creme is een serum met dubbele benadering om het volume in de huid te benadrukken en een voller, gladder en steviger uiterlijk te geven.

Naarmate we ouder worden beginnen we niet alleen lijntjes en rimpels te zien, maar verliest de huid ook volume. Het nieuwste serum van Environ is bedoelt om dit volume aan te pakken en de huid een voller effect te geven.

De slimme ingrediënten in dit serum pakken de tekenen van volumeverlies in de huid aan en ondersteund met:

 • Volume toevoegen aan diepe lijnen op de wangen, nek en ogen
 • Verbeteren van fijne lijntjes en rimpels
 • Verbeteren van het vocht te kort voor een voller effect
 • Help de elasticiteit van uw huid te verbeteren
 • Beschermt het volume van de huid
3d-synerge-filler-creme-van-environ

3D Synerge Filler Creme

Alles wat je moet weten

Welke ingrediënten in het serum maakt het anders?

 • Optim Hyal: dit krachtige ingrediënt helpt het stimuleren van de eigen huid en natuurlijke hyaluronzuur om volume toe te voegen en de huid voller te maken
 • Hyacare 50: hyaluronzuur met laag moleculair gewicht om lijntjes en rimpels te verminderen
 • Slimme Peptide-technologie om de huid gladder & steviger te maken en meer volume te geven

Voordelen & huidtypes Perfect voor:

 • Volumeverlies
 • Lijnen & rimpels
 • Dunne huid
 • Verouderende huiden

Hoe te gebruiken

Reinig, toon en breng 1 – 2 pompjes van dit serum aan op je hele gezicht. Voor de beste resultaten raden we aan een Cosmetic Roll-Cit te gebruiken voordat u het serum aanbrengt om meer essentiële ingrediënten te leveren waar de huid ze het meest nodig heeft. Breng vervolgens je favoriete  vitamine A-moisturizers aan en help de huid gezond te maken

environ online kopen

Dr. Des Fernandes legt uit

Environ oprichter

Het is belangrijk voor iedereen om te beseffen dat deze nieuwe producten geen alternatief zijn voor dermale vullers. Ze doen totaal verschillende dingen, maar ze kunnen synergetisch werken. Ik geloof niet dat langdurig gebruik van Environ de noodzaak van dermale vullers zal uitsluiten, maar zelfs als men geen dermale vullers gebruikt, kunnen we helpen om een prachtig gladde, stralende, volle, gewelfde huid te maken die het verlies van vet en hyaluronzuur verhult dat altijd met de jaren komt.

Dr. Des Fernandes (oprichter Environ )

Dit nieuwe product helpt om het uiterlijk van gezichtslijnen glad te strijken en een verjongde, volle jeugdigheid aan het uiterlijk van de huid te herstellen.

3D Synerge Filler Creme is ontwikkeld om de natuurlijke synthese van hyaluronzuur door de huid te stimuleren om lijntjes glad te strijken en het vetvolume te herstellen, wat resulteert in een voller, stralender en visueel verjongd uiterlijk.

Dit product is een belangrijke doorbraak in anti-aging. Het verjongt de huid door de visco-elastische eigenschappen te verbeteren, waardoor diepe rimpels op de huid aanzienlijk verminderen.

Dit product kan in elke fase van het step-upprogramma of op zichzelf worden gebruikt. Het kan ook worden gebruikt tijdens gezichtsbehandelingen. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd dit product direct na het rollen van de huid te gebruiken.